„Önvezető autók – öntanuló vezetők?” Szakmai konferencia – 2017

Tisztelt Kollégák!

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. 2017-ben „Önvezető autók – öntanuló vezetők?” címmel rendezi meg a járművezető-képző szakma részére szokásos konferenciáját.

A rendezvény központi témája az idén a járművezető képzés jövője lesz. A konferencia neves hazai és külföldi előadói arra a kérdésre keresik a választ, hogy a közúti járművek és a közlekedési infrastruktúra részben már ma is zajló, részben még előttünk álló forradalmi változásai milyen hatással lesznek szakmánkra, a járművezetők képzésére. Szükség lesz-e 10-20 év múlva a munkánkra, s ha igen, milyen feladatokra, milyen módszerekkel kell felkészülnünk? A konferenciát gyakorlati bemutatók (szimulátorok, e-learning tananyagok, oktató gépkocsik) egészítik ki.

Deciphering whether a true allergy or previous side-effect from a medication is crucial as it changes therapeutic options for the patient. Your doctor should order regular blood tests to monitor for changes in the numbers of blood cells during treatment. Fomivirsen was withdrawn by the marketing authorization holder for commercial reasons https://italia-farmacia.com/. It works by decreasing the amount of estrogen the body makes.

A konferencia időpontja: 2017. március 21.
Helyszíne: Budapest, Lurdy Ház
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvény programjáról bővebben itt olvashattok, és ezen az oldalon regisztrálhattok is az eseményre: http://reg.e-educatio.hu/

Üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök