Magunkról

Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesülete

Egyesületünket azzal a céllal hívtuk életre, hogy eredményesen hozzájáruljunk a hazai közlekedési szakember- és járművezető-képzés színvonalának emeléséhez, valamint a szakoktatói és vizsgabiztosi hivatás színvonalának és társadalmi megbecsülésének növeléséhez. Fontos számunkra, hogy a szakoktatói munka szakmai, jogi és gazdasági feltételeit fejleszthessük és javíthassuk.

Érdekvédelmi tevékenységünk

Egyesületünk kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a járművezető-képzéssel és vizsgáztatással foglalkozó szakemberek érdekeit országos szinten képviselje. Különösen fontosnak tartjuk a szakoktatók tisztességes, magas szakmai színvonalú és kiszámítható hivatáshoz való jogát. Ennek érdekében szakmai és jogi tanácsadással is állunk a szakoktatók rendelkezésére.

Szakmai fejlesztések

Feladatunknak tartjuk, hogy szorgalmazzuk a képzési rendszer fejlesztését a modernkori oktatási eszközök alkalmazásával. Ezzel összhangban a nemzetközi trendeknek megfelelő szakmai módszertanokat és protokollra vonatkozó javaslatokat dolgozunk ki, és előmozdítjuk ezek bevezetését.

Az Egyesület teljes neve:

Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesülete

A bejegyző bírósági határozat száma, kelte:

Pk.60302/2009/1/II,2009.08.31.

 A társadalmi szervezet nyilvántartási száma: 5648