Elsősegélynyújtás – életmentés e-learning tananyag

Tisztelt Kollégák!

2017 februárjától a járművezető-képzéshez szorosan kapcsolódó újabb, fontos elem vált elérhetővé e-learning tananyag formájában.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. a már ismert képzései mellett 2017. február 1-től online formában megjelentette a közúti elsősegélynyújtó vizsga ismeretanyagát feldolgozó, Elsősegélynyújtás – Életmentés című, új tananyagot. A tananyag nagyobb mennyiségű videóbejátszást is tartalmaz, és így már nem csak kép, hanem hang formájában is ad át információt, többek között ezzel is alkalmazkodva a felnövekvő generációk megváltozott tanulásmódszertani igényeihez.

A tananyag megalkotásában szakmai tanácsadóként és lektorként dr. Hornyák István főiskolai docens, a sürgősségi orvostan elismert szakembere, a Magyar Vöröskereszt által szervezett közúti elsősegélynyújtó vizsgák számonkérési alapját alkotó Elsősegély mindenkinek című könyv szerzője vett részt.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. a SZAKOE kérésére felajánlotta, hogy a járművezető képző szakma SZAKOE által elérhető képviselőinek lehetőséget biztosít az új tananyag megismeréséhez egy 20 órás, 2017. április 30-ig élő hozzáférés formájában. A hozzáférés részleteiről a tananyag meghívót tartalmazó e-mailben értesülhettek.

Budapest, 2017. február 2.

Üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök