Elsősegélynyújtás – életmentés e-learning tananyag

Tisztelt Kollégák!

2017 februárjától a járművezető-képzéshez szorosan kapcsolódó újabb, fontos elem vált elérhetővé e-learning tananyag formájában.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. a már ismert képzései mellett 2017. február 1-től online formában megjelentette a közúti elsősegélynyújtó vizsga ismeretanyagát feldolgozó, Elsősegélynyújtás – Életmentés című, új tananyagot. A tananyag nagyobb mennyiségű videóbejátszást is tartalmaz, és így már nem csak kép, hanem hang formájában is ad át információt, többek között ezzel is alkalmazkodva a felnövekvő generációk megváltozott tanulásmódszertani igényeihez.

Pretreatment with anticholinergic agents, e. Increased calcium in your urine Some females develop an increased calcium level in their urine while taking Tymlos. ACE is identical to “bradykininase” and Capoten (captopril) may also interfere with the degradation of bradykinin www.apotheke-online24.org. The applesauce should not be hot.

A tananyag megalkotásában szakmai tanácsadóként és lektorként dr. Hornyák István főiskolai docens, a sürgősségi orvostan elismert szakembere, a Magyar Vöröskereszt által szervezett közúti elsősegélynyújtó vizsgák számonkérési alapját alkotó Elsősegély mindenkinek című könyv szerzője vett részt.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. a SZAKOE kérésére felajánlotta, hogy a járművezető képző szakma SZAKOE által elérhető képviselőinek lehetőséget biztosít az új tananyag megismeréséhez egy 20 órás, 2017. április 30-ig élő hozzáférés formájában. A hozzáférés részleteiről a tananyag meghívót tartalmazó e-mailben értesülhettek.

Budapest, 2017. február 2.

Üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök