Továbbképzés 2024-2025

Kedves Kollégák!

Elindult a szokásos, immár kétévente esedékes továbbképzés az iskolavezetők, szakoktatók és vizsgabiztosok számára. A korábbi évekhez hasonlóan a képzést idén is a KTI Képzési, Vizsgáztatási Igazgatóságának Szaktanfolyami Képzési Központja szervezi. A regisztráció megkezdéséhez ide kattintsatok!

Néhány fontos információ:

  • A képzésre történő regisztrációt követően az e-Titán rendszerbe beléphettek a tavalyi felhasználónevetekkel is, de ha azt elfelejtettétek, akkor új felhasználónévvel újra regisztrálhattok.
  • Amennyiben a névjegyzéki azonosítótok alapján esetlegesen nem tud beazonosítani a rendszer, úgy azonosítóként adjátok meg a „00000”-t.
  • A korábbi évekhez hasonlóan a banki átutaláson kívül idén is lehetőségetek van bankkártyás fizetésre is. Ez – azon túl, hogy költségmentes a számotokra – gyakorlatilag átfutási, feldolgozási idő nélkül teszi lehetővé a képzési díj és a vizsgadíj befizetését.
  • A tanfolyamok ebben az évben is kizárólag elektronikus távoktatási formában indulnak.
  • Az e-learning tananyag új lejátszási felületen jelenik meg. Ezért egyrészt érdemes alaposan átnézni a tananyagok elején megjelenő használati utasítást, másrészt a reszponzív megjelenésnek köszönhetően kényelmesebbé vált a tanulás a mobileszközökön is.
  • Az eredményes vizsgafelkészüléshez segítséget nyújtó gyakorló teszteket a SZAKOE honlapján ezúttal technikai okokból nem tudjuk publikálni, viszont ezeket most is megtaláljátok az e-learning képzésekben, így van lehetőségetek az alapos felkészülésre.

Jó tanulást és sikeres vizsgákat kívánunk!

Baráti üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök