Lízingelhető oktatójárművek

Tisztelt Kollégák!

Ahogyan Ti is tapasztaljátok, egyre nagyobb az igény a tanulók részéről a minél újabb és modernebb oktatóautók iránt. Másrészt örvendetes, hogy a piaci viszonyok alakulása a szakoktatók számára is lehetővé teszi, hogy legalábbis elgondolkodjanak azon, kitermelhető-e az oktatással az új autó beszerzése, illetve költsége. Ezt az igényt és lehetőséget megerősítették a Lurdy Házban tartott konferencián sokatokkal folytatott beszélgetéseim is. Örömmel hallottam és tapasztaltam továbbá, hogy hazánkban is van már lehetőség új oktatóautókat tartós bérléti konstrukcióban üzemeltetni. (A lízingcégek ettől korábban alapvetően elzárkóztak.)

However, it had no effect at all in the test tube, exerting its antibacterial action only in live animals. The use of Adacel as a primary series, or to complete the primary series, has not been studied. It acts by stabilizing the neuronal membrane of nerve endings with which it comes into contact Viagra Generico precio. In contrast to other tubulin toxins, including paclitaxel, the binding of docetaxel does not alter the number of tubulin heterodimers in the microtubules.

Engedjétek meg, hogy az alábbi linken a figyelmetekbe ajánljak néhány konkrét ajánlatot, melyeket a konferencián is megjelent LeasePlan Hungária Zrt. dolgozott ki, kifejezetten oktató autóra:

http://marketing.leaseplan.hu/leaseplan-operativ-lizing.pdf

Üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök