Továbbképzés 2024-2025 – újabb információk

Kedves Kollégák!

A múlt héten többen jeleztétek, hogy a továbbképzés regisztrációs folyamata során nem kaptátok meg a szükséges e-maileket, így a regisztrációt nem tudtátok végigvinni. Örömmel értesítünk benneteket, hogy információink szerint a probléma megoldódott, a regisztrációt megerősítő és a fiókot létrehozó, vagy az új képzést a korábbi fiókhoz hozzárendelő üzenetek kézbesítése kifogástalanul működik.

  • Ha azok közé tartozol, akiknek a regisztrációja „beragadt”, vagyis hiába vártad valamelyik e-mailt, akkor most ide kattintva újra próbálkozhatsz. Előző félbemaradt regisztrációd adatait a rendszerből törölték, így nem okozhat problémát, hogy újra, ugyanazokkal a személyes adatokkal próbálsz regisztrálni a képzésre.
  • Ha még nem is próbáltál regisztrálni, akkor ide kattintva tedd ezt meg mielőbb, hogy elegendő időd maradjon a képzés elvégzésére és a vizsga letételére.
  • Ha esetleg „helyettesítő” névvel regisztráltál újra, akkor a képzőszervi adatellenőrzés során remélhetőleg minden esetben sikerül pontosítani, szükség esetén egyeztetni a megfelelő adatokat, s akkor az így elvégzett képzésed ténylegesen felhasználható lesz.

Néhány további lényeges információ a regisztrációval kapcsolatban:

  • A regisztráció során megadott névjegyzék sorszámnak nincs döntő jelentősége a képzésed és vizsgáztatásod szempontjából, hanem az adataid automatikus beírásával alapvetően az adatbevitelt könnyíti meg. Ha tehát bármilyen okból öt nullával kell továbblépned (pl. a rendszer valamiért nem tud beazonosítani), a regisztrációt akkor is nyugodtan végezd el.
  • A hitelesítő kód megkérése során, ha pl. elgépelted az e-mail címet és hiába várod a kódot, akkor ezt az Adatok módosítása gombra kattintva helyesbítheted és új hitelesítő kódot kérhetsz. Fontos, hogy ezt akkor tudod megtenni, ha a regisztrációt nem hagyod félbe, vagyis nem navigálsz el az oldalról.
  • Új fiók létrehozása esetén az e-Titán felhasználói név szóközt nem tartalmazhat, és ha akár te, akár más a felhasználói nevet már használta, akkor másikat kell választanod.
  • Az e-Titán jelszó legalább 8 karakterből álljon, tartalmazzon kis- és nagybetűt valamint számot és speciális karaktert is (pl.: @, &, -, #).

Baráti üdvözlettel:

Huszti László
SZAKOE elnök