Közlemény – Révész Tamás (Biztonság Autósiskola)

A Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesülete Révész Tamás (Biztonság Autósiskola, 5440 Kunszentmárton, Sorház u. 15.) kérésére a következő szövegű közleményt teszi közzé hírportálján:

„A Biztonság Autósiskola elismeri, hogy az E-Educatio Információtechnológia Zrt. szerzői jogait megsértette azzal, hogy a www.biztonsagautosiskola.hu weboldalon engedély nélkül közzétette az E-Educatio Információtechnológia Zrt. szerzői művének és adatbázisának a „közúti közlekedésben résztvevő személyek elméleti Vizsgakérdésbankjának” jelentős részét tesztkérdések és válaszok formájában. A Biztonság Autósiskola a jogsértést megszüntette és az E-Educatio Információtechnológia Zrt.-vel kötött Egyezségben kötelezettséget vállal arra, hogy az E-Educatio Információtechnológia Zrt. szerzői jogait nem sérti meg a jövőben. A Biztonság Autósiskolával szemben az E-Educatio Információtechnológia Zrt. az Egyezségben vállalta – az Egyezségre tekintettel és annak betartása esetére -, hogy lemond az őt, mint sértettet megillető büntetőjogi igényéről a tanulókat, mint fogyasztókat ért sérelem miatti igényérvényesítésről, valamint az őt megillető kártérítést és költségigényt nem érvényesíti a Biztonság Autósiskolával szemben. A Biztonság Autósiskola kéri azokat, akik honlapjáról tesztkérdéseket töltöttek le vagy nyomtattak ki, hogy ezeket semmisítsék meg, mert maguk is szerzői jogot sértenek.”

Call your child’s doctor right away if your child has stomach pain, cramps, or very loose, watery, or bloody stools. Amifampridine: (Major) Carefully consider concomitant use of amifampridine with tramadol due to increased seizure risk. More information is available at alvimopanREMS cialis 20 mg. Maggiacomo, DO, Cranston, RI; Ninan T.