Továbbképzés 2020: Közúti Járművezető-Képzésben Dolgozó Szakoktatók, Iskolavezetők És Vizsgabiztosok Éves Továbbképzése

Kedves Kolléga!

A mai nappal elindult a közúti járművezető-képzésben dolgozó szakoktatók, iskolavezetők és vizsgabiztosok éves továbbképzése. A jogszabályi változásoknak megfelelően az idei évtől a továbbképzést a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. szervezi.

A további részletekről az idén is a https://kozltovabbkepzes.hu oldalon tájékozódhatsz és innen fogsz tudni regisztrálni is. A korábbi évekhez viszonyítva ismét változik, egyszerűsödik az ügyintézés, mégpedig annyiban, hogy a tandíjat és a vizsgadíjat azonos számlaszámra utalhatjátok, közvetlenül a képzőszervnek, a két tételt akár együtt is. Pénzügyi azonosítódat ne felejtsd el beírni az utalás közlemény rovatába!

A SZAKOE-nek tehát az idei évtől már nem kell a vizsgadíj befizetéseiteket fogadni és továbbítani. A vizsgakérdések gyakorlására ugyanakkor az idén is van lehetőséged a SZAKOE honlapján. A teszteléshez kattints ide!

A vizsgaidőpontokkal kapcsolatban idén is várható, hogy országosan december közepéig lehet majd vizsgázni. Budapesten az ünnepek előtt és alatt is lesznek majd vizsgaidőpontok, de arra ügyelj, hogy 2019-ben ebben az időszakban csak nagyon kevés munkanap lesz. A vizsgákkal, vizsgaidőpontokkal kapcsolatban további, folyamatosan frissülő információt a https://kozltovabbkepzes.hu oldalon, illetve regisztrációdat követően az e-Titán fiókodba belépve kaphatsz.

Továbbképzésedhez eredményes felkészülést és azt követően sikeres hatósági vizsgát kívánunk!

Üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök