Jogsikalkulátor – segítség az iskolaválasztáshoz

The financial report. A workplace of the financier

Tisztelet Kollégák!

Az elmúlt időszakban többen jeleztétek, hogy szükség lenne egy új, minden tekintetben független, fizetett hirdetésektől mentes oldalra, ami tömören és közérthetően nyújt tájékoztatást a leendő tanulóknak: mik a jogosítványszerzés feltételei, mi a képzés menete, milyen költségekkel jár mindez, mennyi időt kell rászánni, illetve végső soron mi mindent célszerű figyelembe venni az autósiskola kiválasztásánál, ideértve a lehetséges buktatókat is.

Pregnancy should be ruled out before the start of therapy. Lamotrigine: (Moderate) Coadministration of metformin and lamotrigine may decrease metformin clearance, resulting in increased plasma concentrations and the potential for adverse events, including a risk for lactic acidosis. Recommended Dosage of CINVANTI for the Prevention of Nausea and Vomiting Associated with HEC (Single-Dose Regimen) Agent * Administer dexamethasone 30 minutes prior to chemotherapy treatment on Day 1 and in the morning on Days 2 through 4 https://apotek24.org/levitra/. Apalutamide is used together with a gonadotropin-releasing hormone (GnRH) or with surgical castration (removal of the testicles).

Pontosan ezekkel a célkitűzésekkel készítettük el a Jogsikalkulátor (http://www.jogsikalkulator.hu/) nevű oldalt, melyet ezúton ajánlunk szíves figyelmetekbe. Az oldal reményeink szerint szakszerű, de mégis tömör és világos leírást kínál az érdeklődők számára a jogosítványszerzés teljes folyamatáról. Emellett arra is lehetőséget ad az oldalra látogatóknak, hogy az autósiskoláktól beszerezhető költségelemek ismeretében kiszámolják a jogosítványszerzés várható teljes költségét, illetve megtekintsék az adott iskoláról a hatóság által nyilvánosságra hozott legfrissebb ÁKÓ és VSM értékeket. Az oldal megalkotásánál fontosnak tartottuk, hogy a tanulók megfelelően tudják kezelni az oktatás minőségének, időtartamának és árának (értsd teljes költségének) valós összefüggéseit.

Bízunk abban, hogy az oldal elnyeri tetszéseteket, és Ti is úgy találjátok majd, hogy annak tartalma és kialakítása megfelel a kitűzött céloknak. Természetesen várjuk észrevételeiteket, javaslataitokat az info@szakoe.hu e-mail címre. A beérkezett visszajelzések alapján elvégezzük majd a szükséges, illetve hasznos változtatásokat, hogy a szakma egyetértésével és támogatásával tudjuk az oldalt szélesebb körben is nyilvánossá tenni az érdeklődők irányában, akiket természetesen akár magatok is ide irányíthattok majd.

 

Üdvözlettel

 

Huszti László
SZAKOE elnök