Továbbképzés 2021

Kedves Kollégák!

Elindult a szokásos éves továbbképzés az iskolavezetők, szakoktatók és vizsgabiztosok számára. Ahogy már tavaly is, a képzést a KTI Képzési, Vizsgáztatási Igazgatóságának Szaktanfolyami Képzési Központja szervezi. Néhány fontos információ:

  • A képzésre történő regisztrációt követően az e-Titán rendszerbe beléphettek a tavalyi felhasználónevetekkel is, de ha elfelejtettétek, akkor új felhasználónévvel újra is regisztrálhattok az e-Titánban.
  • Idén már nemcsak átutalással, hanem bankkártyával is fizethettek. Ez – azon túl, hogy költségmentes a számotokra – gyakorlatilag átfutási, feldolgozási idő nélkül teszi lehetővé a képzési díj és a vizsgadíj befizetését.
  • A tanfolyamok ebben az évben csak elektronikus távoktatási formában indulnak, ami értelemszerűen kiküszöböli a járványhelyzetből adódó kockázatokat.
  • Jó hír azoknak, akik mind az iskolavezetői, mind pedig a szakoktatói képzést elvégzik, hogy az azonos tananyagrészeket elég az egyik képzésben elvégezni, ha ez megtörténik, akkor ezek a másik képzésben automatikusan teljesítettek lesznek.
  • Az eredményes vizsgafelkészüléshez a gyakorló teszteket megtaláljátok az e-learning képzésekben is, de – ahogy minden évben – most is gyakorolhattok a SZAKOE honlapjáról indítható tesztekkel is (https://szakoe.hu/tovabbkepzes-vizsgakerdesek/).

További részleteket itt találhattok:

http://www.kti.hu/szolgaltatasok/kepzes-es-vizsgaztatas/szaktanfolyami-kepzesi-kozpont/szkiu/reszletes-tajekoztatas/

http://www.kti.hu/szolgaltatasok/kepzes-es-vizsgaztatas/szaktanfolyami-kepzesi-kozpont/szkiu/tovabbkepzes-feltetelei/

http://www.kti.hu/szolgaltatasok/kepzes-es-vizsgaztatas/szaktanfolyami-kepzesi-kozpont/szkiu/regisztracio-belepes-a-kepzes-menedzsment-rendszerbe/

http://www.kti.hu/szolgaltatasok/kepzes-es-vizsgaztatas/szaktanfolyami-kepzesi-kozpont/szkiu/kapcsolat2/

Jó tanulást és sikeres vizsgákat kívánunk!

Baráti üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök