regisztráció

Tisztelt Kollégák! Kedves Érdeklődők!

Az új KRESZ-vizsgakérdések bevezetése óta több hónap telt el. Nagy örömünkre szolgál, hogy a próbatesztek megjelenítésével ez idő alatt mind a szakma, mind a tanulók segítségére lehettünk abban, hogy az új kérdéseket megismerhessék, illetve a tanulók vizsgafelkészülésének szintjét leellenőrizhessék.

A SZAKOE honlapjának látogatottsága (mind a felhasználószám, mind pedig az oldalletöltések száma és az oldalon eltöltött idő) jelentősen megnövekedett. Ez már önmagában is nagymértékben növelte volna a rendelkezésünkre álló számítástechnikai infrastruktúra terhelését. Ahogy az sajnos az információtechnológia világában egyre megszokottabb, a normál terhelést rosszindulatú behatolási kísérletek, hacker-támadások is növelték. Így a nagyszámú, alapvetően elégedett felhasználó köréből egyre gyakrabban érkeznek olyan kérések, hogy lehetőség szerint javítsuk a próbatesztek elérhetőségi és működési paramétereit (mind a regisztráció, mind pedig a tesztek megjelenítésének vonatkozásában).

A SZAKOE-nek szerény anyagi lehetőségei mellett nem áll módjában olyan mértékű informatikai fejlesztést végezni, amely a fenti igények kielégítése tekintetében ugrásszerű javulást eredményezhetne. Ezért azzal a kéréssel fordultunk a hatósági vizsgakérdések jogtulajdonosához, az E-Educatio Információtechnológia Zrt-hez, hogy – amennyiben módjában áll – biztosítsa számunkra a kérdéses funkciókat közvetlenül a saját rendszereiből.

Az erre irányuló megbeszéléseink eredményesen zárultak, így a mai naptól az új felhasználók új regisztrációs felületen regisztrálva, új megjelenítési felületen keresztül férnek hozzá a tesztekhez. A hozzáférés feltételei – különös tekintettel az ingyenességre – egyebekben változatlanok. A tesztek a régi regisztrációkkal a jövőben már nem lesznek hozzáférhetők. Ezért kérjük azokat is, akik korábban regisztráltak, hogy az új felület használata érdekében regisztráljanak újra.

Az új vizsgakérdésekkel (regisztráció, belépés, tananyag) kapcsolatos kérdéseiket a support@nexiuslearning.com email címre várjuk.

 

Üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök