KRESZ-vizsgakérdések: tesztelési lehetőségek a jövőben

Tisztelt Kollégák! Kedves Érdeklődők!

A 2015 januárjában bevezetett új KRESZ-kérdések próbatesztjeinek megjelenítése az elmúlt hónapokban – a hozzánk beérkezett visszajelzések alapján – hasznos segítséget nyújtott az új kérdések megismeréséhez, illetve ahhoz, hogy az autósiskolák ezekhez elméleti képzésükkel is megfelelően alkalmazkodni tudjanak.
Ezúton is köszönjük a hatósági vizsgakérdések jogtulajdonosának, az E-Educatio Információtechnológia Zrt-nek, hogy biztosította számunkra a kérdések megjelenítésének lehetőségét.
A jogtulajdonossal kötött megállapodás értelmében próbatesztek továbbra is elérhetőek lesznek az egyesületünk honlapján keresztül érkező (korábban regisztrált vagy a jövőben regisztráló) érdeklődők számára, de a tesztekben előforduló mintakérdések száma a jövőben a korábbiaknál kevesebb lesz.
Az E-Educatio Zrt. ezzel egyidejűleg új tesztalkalmazásokat vezetett be, melyek a nálunk is sok felhasználó által jelzett igényeket (tematikus tesztelési lehetőségek, hárompontos kérdések gyakorlása, használat lehetősége mobil eszközökön stb.) is kielégíthetik. Ezekről bővebb információk – a jogtulajdonos tájékoztatása alapján – a www.edukresz.hu honlapon találhatóak.

Üdvözlettel

Huszti László
SZAKOE elnök